Profiel

 

 

Mr. Van der Hoek is werkzaam voor ondernemers, instellingen en particulieren uit geheel Nederland. Hij verleent geen toegevoegde rechtsbijstand (dus geen ‘pro Deo’ en niet ‘op basis van een verklaring omtrent inkomen en vermogen’).

Mr. Van der Hoek onderhoudt al jaren duurzame relaties met onder meer een landelijke organisatie voor particuliere consumenten, een landelijke organisatie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en een rechtsbijstandverzekeringsmaatschappij. Mr. Van der Hoek is voor deze organisaties en hun aangeslotenen, leden en verzekerden de vertrouwde juridische adviseur. Mede door zijn persoonlijke betrokkenheid fungeert mr. Van der Hoek voor particulieren en ondernemers al jaren als persoonlijk advocaat en juridische coach. Persoonlijke betrokkenheid en een professionele opstelling gaan daarbij samen.

Mr. Van der Hoek heeft een ruime ervaring in het geven van juridisch onderwijs en het verzorgen van cursussen en trainingen op verschillende rechtsgebieden. Voorts treedt hij regelmatig op als onafhankelijke jurist voor het geven van bindende adviezen in geschillen.

Bij het verlenen van rechtsbijstand gaat het om adviseren, procederen, preventie, bemiddelen en onderhandelen.

In alle gevallen levert mr. Van der Hoek maatwerk. Kwaliteit is continu gewaarborgd, ook door studie en het volgen van cursussen en trainingen.